menu
Telefoon

Nieuwsbrief


Via onze elektronische nieuwsbrief informeren wij onze relaties over onze ervaringen, ontwikkelingen en wetenswaardigheden op het gebied van noodstroom oplossingen.

 

Wilt u graag de nieuwsbrief ontvangen Klik hier om u aan te melden. U kunt ook vorige nieuwsbrieven bekijken door hier te klikken. 

nieuwsbrief 16, oktober 2018

B&A wint Delta Electronics service award

B&A Services is al sinds een aantal jaren Service Partner van het in Hoofddorp gevestigde Delta Electronics.
Delta Electronics, een in 1971 opgericht Taiwanees bedrijf, is een wereldwijde speler en vooral bekend als bouwer van voedingen die binnen vele elektrische en elektronische producten worden toegepast. Binnen de afdeling Mission Critical Infrastructure Solutions (MCIS) bouwen ze ook al meer dan 10 jaar UPS- systemen. In eerste instantie voor andere merken (OEM) maar ook voor hun eigen portfolio.

Meer weergeven...

Arnoud Blijleven, Salesmanager van B&A Services neemt de award in ontvangst van Rakesh Mukhija, senior director MCIS


Full operational leasecontract noodstroominstallatie voor dc Mediq te Bleiswijk

Over Mediq

Mediq is leverancier van medische hulpmiddelen en zorgoplossingen. Iedere dag rekenen miljoenen patiënten én de toegewijde professionals die voor hen zorgen op de levering van medische hulpmiddelen en zorgoplossingen van Mediq. Mediq heeft leidende marktposities in twaalf landen, met het hoofdkantoor gevestigd in Utrecht. Het bedrijf is opgericht in 1899 en heeft ongeveer 3.000 medewerkers.

 

Het nieuwe geavanceerde logistieke centrum

In Nederland zijn er vijf distributiecentra die overnight deliveries garanderen voor haar klanten. Deze vijf distributiecentra in Nederland worden gefaseerd gesloten en worden nu centraal ondergebracht in een geheel nieuw geautomatiseerd distributie fulfilment center in Bleiswijk.

 

Met Mediq is overeengekomen om de volledige noodstroominstallatie in een Full Operational Lease constructie onder te brengen voor een vast maandtermijn als vergoeding voor beschikbaarheid. De missie van B&A om altijd stroom beschikbaarheid voor haar klanten te bieden komt met dit project in alle facetten tot uitdrukking.

 

Het full operational lease contract is afgesloten voor een periode van 10 jaar. Met B&A Projects B.V. voor de levering en garanties en met B&A Services B.V. voor de gehele instandhouding, het onderhoud aan alle installatiedelen, de 24/7 service level agreement bij mogelijk optredende storingen en eventuele reparaties binnen de contracttermijn. Risicoloze beschikbaarheid voor een vast leasetarief, alweer een uniek B&A product en dienstverlening.

Meer weergeven...


Bezoek ons op IT Room Infra Beurs op 13 november

B&A Projects zal op 13 november deelnemen aan de beurs IT Room Infra in Den Bosch.
B&A Projects heeft in de korte tijd van haar bestaan een behoorlijke track record opgebouwd aan datacenter projecten.
Onze kracht ligt in het meedenken met de klant om te komen tot een goed ontwerp van de installatie welke veelal schaalbaar is opgebouwd en gemakkelijk in een operationele omgeving kan worden uitgebreid.
Zeker in een opstartfase is de combinatie van lease en koop een van de mogelijkheden waar klanten graag gebruik van maken.

Een aantal referenties is:
Smart DC Rotterdam
TDCG Delft
TDCG Amsterdam
KLM Datacenter Schiphol-Rijk 
Dataplace Alblasserdam
DC Brabant Waalwijk
Bytesnet Groningen 

Van oudsher is B&A Services al bekend bij de diverse grotere commerciële datacenters voor het onderhouden van de installatie en het uitvoeren van noodstroom testen.

Graag zien we u 13 november in Den Bosch op stand no:28
Meer informatie vindt u op: https://fhi.nl/itroominfra/programma-2018/


B&A overeenkomst met één van de grootste Telecom providers van Nederland

B&A Services heeft de gunning ontvangen om het complete UPS onderhoud uit te gaan voeren voor een van de grootste Telecom providers van Nederland.

Het betreft hier honderd UPS modulaire systemen, waarbij het onderhoud voornamelijk in de nacht uit gevoerd dient te worden. Dit in combinatie met een 4 uurs responsetijd.

Speciaal voor dit project heeft B&A meerdere UPS systemen dedicated op voorraad staan voor eventuele calamiteiten, evenals een zeer uitgebreide sparepart voorraad.

Onze UPS engineers zijn in de fabriek op training geweest om het onderhoud op deze UPS systemen op het niveau uit te voeren die onze klanten van ons gewend zijn. Dit in samenwerking met onze partner DELTA uit Hoofddorp.


B&A levert eerste Li-ion UPS oplossing in Nederland

Samen met onze opdrachtgever Mourik E&I B.V. uit Spijkenisse en onze partners EATON en SuperB hebben wij één van de eerste UPS systemen in Nederland met Li-Ion batterij succesvol in bedrijf genomen.

De opstelling staat opgesteld in de nieuwe parkeergarage Jaarbeursplein te Utrecht.

Op 15 september is het nieuwe Jaarbeursplein in Utrecht officieel geopend door wethouder Victor Everhardt van de gemeente Utrecht. Tegelijkertijd werd de onderliggende parkeergarage Croeselaan met 778 parkeerplekken opgeleverd.

B&A Projects heeft hier de complete noodstroom installatie geleverd, d.w.z. het Eaton UPS-systeem van 150kVA en een noodstroom aggregaat van 550kVA inclusief tankinstallatie en besturing.

De Li-Ion oplossing is gekozen vanwege de zeer krappe beschikbare batterijruimte. De batterij heeft een autonomietijd van >30 minuten bij 150kW.

B&A Services zal de complete installatie gaan onderhouden voor de periode van 15 jaar.

Onderstaand vindt u de opstelling zoals deze is opgebouwd in onze afnameruimte in Houten waar de FAT test heeft plaatsgevonden.


B&A Privacyverklaring (AVG)

Sinds mei dit jaar is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht.

Onze privacyverklaring vindt u op onze websites www.baservices.nl., www.basupplies.nl., www.baprojects.nl. en www.altijdstroom.nl. Kort samengevat kunt u in onze privacyverklaring lezen dat wij zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens en deze niet delen met derden. Een ander belangrijk punt voor u is dat onze website alleen analytische cookies bevatten, die geen inbreuk maken op uw privacy. De cookies gebruiken wij voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak.

Klik hier voor onze privacyverklaring.


B&A Services is exclusief parts distributie partij NL voor Kohler-SDMO

De prioriteit van Kohler-SDMO is om altijd zo snel mogelijk te reageren op de vragen van haar klanten, of het nu gaat over producten of diensten.
Om een nog betere service aan te bieden, is besloten om de distributie van reserveonderdelen voor Nederland te laten verlopen via B&A Services.

B&A Services is al 15 jaar Service partner van Kohler-SDMO in Nederland, voor noodstroominstallaties met één of meerdere machines in de complete vermogensrange tot 4200 kVA is B&A Projects de solution partner en heeft zodoende de nodige ervaring en technische bekwaamheid om u te ondersteunen met onderdelen.

Onze binnendienst helpt u graag verder.

Mailadres: Verkoop en logistiek Onderdelen: parts@baservices.nl
Tel: 030 – 657 94 86, vraag naar ‘verkoop parts’.
Het heeft onze voorkeur om via het ‘parts’ e-mail adres te communiceren.


Uitbreiding van wagenpark B&A Services

B&A Services heeft de afgelopen jaren ondanks de crisis ook haar groei kunnen doorzetten.
Nu het weer beter gaat met de economie zien we ook in de markt een grotere toename aan activiteiten zowel aan de projecten- als aan de servicekant.

Om alle activiteiten te kunnen uitvoeren hebben we ons personeelsbestand weten uit te breiden en hiervoor ook een 3- tal nieuwe bestelbussen aangeschaft.
De auto’s zijn eind augustus afgeleverd, bestickerd in de huisstijl en uitgerust met een service inrichting.

Ook de werkkleding heeft een upgrade gehad en is compleet in de huisstijl doorgevoerd.
Werkkleding moet in de eerste plaats functioneel zijn maar mag er ook best trendy uitzien.
Onze service engineers zijn tenslotte de ambassadeurs van ons bedrijf.

 

 

nieuwsbrief 17, juni 2017

 

DC voedingspanelen

Nieuw in ons programma, om u op alle gebieden Altijd Stroom te kunnen bieden, zijn de modulaire convectie-gekoelde (fanloze) omvormers van Eltek en Efore en de modulaire geforceerd gekoelde DC rectifiers van Delta en Eaton. Dit programma betekent een uitbreiding in ons DC assortiment naast de traditionele Thyristor gelijkrichter systemen.

Meer weergeven...


SDMO en Kohler, samen met B&A naar 4200kVA

Kohler is de Amerikaanse eigenaar van SDMO. De samenwerking tussen de fabrieken is geïntensiveerd. Zo maakt SDMO steeds meer gebruik van eigen Kohler generatoren en motoren, naast de andere motormerken die wij nog altijd blijven voeren. Het leveringsprogramma en het aantal alternatieven is hiermee sterk uitgebreid.

Meer weergeven...


B&A levert eerste Li-ion UPS oplossing in Nederland

De ontwikkelingen op het gebied van UPS oplossingen staan niet stil. Er wordt traditioneel veel aandacht gegeven aan de UPS oplossing. De betrouwbaarheid, redundantie, modulariteit, efficiëntie, onderhoudbaarheid, leverbaarheid van onderdelen en ook de prijs krijgen veel aandacht in selectietrajecten. Batterijen worden hierbij veelal gezien als noodzakelijk kwaad en zijn vaak nog ondergeschikt bij de keuze door de klant terwijl de herlaadtijd, fysieke betrouwbaarheid en levensduur van batterijen juist kostenbesparend kan zijn bij een UPS toepassing.

Meer weergeven...


Scios keuring verplicht, ook voor uw diesel-noodstroominstallatie

Het activiteitenbesluit is gewijzigd. Een noodstroomaggregaat wordt in de wet- en regelgeving nu aangeduid als Stookinstallatie. Deze wetgeving verplicht u nu, als eigenaar van een noodstroominstallatie, een keuring te ondergaan conform Scios scope 4 voor de generatorset en een Scios 7c op de dieselbrandstofleiding.

Daarom berichten wij u als volgt over deze nieuwe eigenaarsverplichting:

Scios is de instantie die gaat over accreditatie en toezicht op keuringen van uw noodstroom (stook-) installatie. Zij vereist een periodieke keuring. Eerst dient een EBI te worden uitgevoerd, een Eerste Bijzondere Inspectie of ingebruiksstellingskeuring. Na deze EBI dient, 2 of 4 jaarlijks afhankelijk van het motorvermogen van uw generatorset, een Periodieke Inspectie, een PI keuring, te worden uitgevoerd.

Meer weergeven...


B&A organisatie breidt verder uit, een update

Met leuzen als: alles onder een dak op het gebied van noodstroomsystemen en Altijd Stroom beschikbaar leggen wij de interne lat hoog, want dat verdient uw kapitaalintensieve investering en imago vinden wij.


Hier een update met enkele overige nieuwtjes binnen onze organisatie.

Vorig jaar kochten wij het pand van onze buurman erbij en richtten wij dit pand in voor B&A Projects en opslag van onze uitgebreide UPS verhuurvloot. B&A Projects heeft hiermee een eigen gebouw en dedicated focus in de markt meegekregen, maar werkt natuurlijk wel onderling nauw samen met Services. B&A Projects richt zich op complete nieuwbouw en vervangings- noodstroomoplossingen; UPS, DC en NSA én besturingspanelen (www.baprojects.nl).

Meer weergeven...


SAVE THE DATE: 10 oktober 2017

Op 10 oktober 2017 vindt op ons terrein het B&A Altijd Stroom Event plaats. Deze dag staat volledig in het teken van Altijd Stroom. In een informele sfeer kunt u niet alleen kennis nemen van de nieuwste producten van diverse toeleveranciers. Maar kunt u ook relaties ontmoeten. Momenteel zijn wij nog druk bezig met het programma te complementeren. De uitnodiging hiervoor ontvangt u binnenkort. Reserveer alvast 10 oktober in uw agenda.