menu
Telefoon

Full operationel lease:

B&A Services levert advies en producten, maar vooral service.
Onze ervaring in deze services maakt dat wij Noodstroomaggregaten en UPS systemen in een uniek concept kunnen aanbieden op basis van full operational lease in het B&A Noodstroom Garantieplan.

 

 U leaset het aggregaat full operational, dat wil zeggen dat de verantwoordelijkheid van de beschikbaarheid bij B&A Services ligt
 Wij verzorgen het volledige onderhoud en optimaliseren de betrouwbaarheid van uw installatie. Onderhoudskosten maar ook reparatierisico’s liggen volledig bij ons
 Indien vanwege een grote reparatie voor 48 uur geen noodstroom beschikbaar is, dan leveren wij een vervangend huuraggregaat of huur UPS, gratis!
 Blijkt het aggregaat vanwege uw succes te klein geworden? Dan ruilen wij het aggregaat voor u om tegen gunstige voorwaarden

 

Uw voordelen

 Kapitaalinvestering niet op uw balans, gunstig voor uw liquiditeit
 Maandelijkse betaling van een all-in tarief inclusief alle service en onderhoud
 Perfect onderhoud, inclusief tussentijdse inspecties en belaste loadbank test
 Uw noodstroominstallatie is nooit te klein
 Optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw installatie
 24/7 Storing oproepbaarheid
 4 -uurs responstijd bij storingen
 Alle arbeid en materiaal; oliën, filters, accu’s, reparaties zijn inclusief
 Gratis vervangende noodstroominstallatie bij langdurige storing

Dit contract kan nog worden uitgebreid met B&A remote afstandbewaking, gunstige brandstof aflevercontracten, KIWA brandstof tankonderhoud of speciale wensen.

 

Voor meer informatie over deze dienst raden wij aan om contact te zoeken met een van onze specialisten via het nummer van B&A Services of via het sturen van een email naar B&A Services.

 

Huren:

Zoekt u een tijdelijk noodstroom systeem op korte of lange termijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Bij B&A kunt u kiezen uit diverse noodstroom oplossingen die geschikt zijn voor verhuur of leasing. Deze tijdelijke installaties zorgen ervoor dat uw bedrijf geen hinder ondervindt door stroomuitval.

Of het nu gaat om noodstroomaggregaten (NSA), subsystemen zoals bijvoorbeeld een brandstofsysteem of een besturingspaneel of UPS systemen, batterijen en toebehoren. Afhankelijk van uw wensen en budget bieden wij u de meest geschikte oplossing aan.

U kunt op een van de afbeeldingen klikken voor meer productinformatie. U kunt ook informatie vinden op de website van B&A services door op de website knop te klikken.

 

  1. Spoed Telefoon
  2. Bel mij terug Telefoon
  3. Stuur een e-mail Telefoon
(030) 657 94 86
Direct contact

Bel mij terug

Ik stuur een e-mail