menu
Telefoon

De perfecte NSA voor in uw installatie

NSA

Noodstroomaggregaten (NSA) hiervoor zijn wij importeur van Kohler-SDMO aggregaten. B&A is aangesteld door de SDMO fabrieken als Solutions-partner voor Projecten en als Service-partner voor Services. B&A koos SDMO vanwege de verfijnde afwerking, betrouwbare samenwerking en serieusheid van de fabriek. Wij weten welk kwaliteitsniveau wij geleverd krijgen en altijd voor het juiste prijs- / kwaliteitsniveau.

Kohler-SDMO is de grootste motormerk onafhankelijke generatorpackager van de wereld en u kunt dit vergelijken met grote auto-fabrieken. 3D-modellering en engineering stuurt een optimaal logistiek proces aan van just-in-time prefabrikage en assemblage. Met 30 testcellen wordt iedere aggregaat aan het einde van de productielijnen belast getest met een keurings FAT rapport.

U begrijpt dat tegen zo'n inkoop- en fabrikagevolume en efficiency nooit dezelfde stabiele kwaliteit kunnen bieden voor een scherpe prijs als wij dit in eigen beheer zouden fabriceren. Daarnaast is ieder onderdeel vastgelegd en lange tijd nabestelbaar. Dit komt de onderhoudbaarheid weer ten goede.

B&A is een serieus bedrijf als het gaat om het maken van technische keuzes; daarom doen wij hierin geen concessie en kiezen wij voor topfabrikaten als basis voor onze projecten. Het voordeel is met name ook dat door SDMO afgegeven datasheets ook daadwerkelijk kloppen. SDMO is als eerder geschreven hierom 'B&A approved'.

 

Range:

Totale range aggregaten waar wij ons op focussen is vanaf 5kVA tot 4200kVA dieselgedreven aggregaten in 230/400VAC laagspannings- of hoogspanningsgenerator uitvoering.

Range van motoren, inzetbaar afhankelijk van het vermogen:

  • Mitsubishi Industries
  • MTU
  • Volvo
  • John Deere
  • Kohler engines
  • Doosan

Op aanvraag kunnen sets met een Perkins of Cummins motor worden geleverd.

 

Geluidwerende buiten omkasting: Ieder aggregaat is in een behuizing te leveren.

- Tot 1100kVA in een geluiddempende buitenomkasting

- Tot 1650kVA in een 20" container

- Tot 2800kVA in een 40" container

- Daarboven wordt een maatwerk omkasting on site opgebouwd (niet weg transportabel)

Omkastingen en containers zijn geheel afgewerkt, geisoleerd en buiten inzetbaar.  

 

Opties en mogelijkheden:

Afstand koeling met dakkoelers, hoogspanningsgeneratoren, speciale behuizingen, speciale besturingen, speciale filters, brandblussing in container, etc. Alles is mogelijk en is er een wens die fabrieksmatig niet (economisch) op te lossen is, dan zorgt B&A ervoor dat het voor u mogelijk is. Mogelijkheden zijn hiermee onuitputtelijk. Neemt u de proef op som? Vraag naar een van onze sales engineers voor vrijblijvend advies.

 

Hieronder enkele voorbeelden van NSA´s en projecten:

NSA verhuur MobileNSA datacenter noodstroom plaatsing Mobileservice by BA MobileKOHLER SDMO K175 4200kVA MobileKleppenregisters MobileInstallatie NSA datacenter MobileIMG 6492 MobileIMG 0193 MobileDBFMO Aggregaatproject 2x1100kVA plaatsing op het dak 2 MobileDatacenter Noodstroomaggregaat MobileDatacenter Noodstroomaggregaat 1 MobileDatacenter in Brabant NSA 1900kVA MobileBILD0930 Mobile17112010429 Mobile1250kVA NSA in super silent container klaar voor transport 3 Mobile