menu
Telefoon

DC voedingspanelen

Delta 48VDC TPS DPR 2900 EnergE 570w Mobile2

Industriële DC voedingspanelen: Naast hoofdstroom aggregaat en ups oplossingen van overwegend 230/400VAC, is een hulpspanning voor uw installatie noodzakelijk. Daarom behoort het aanbieden van speciale DC voedingsbronnen ook tot onze Altijd Stroom missie. Hiervoor hebben wij batterijladers in meerdere uitvoeringen 12/24VDC in ons programma voor het bijladen of onder spanning houden van een besturingspaneel of uw startbatterijen.

 

Hiernaast voeren wij een uitgebreide lijn aan industriële voedingen met diverse spanningsoutput en onderverdelingen voor het voeden van bijvoorbeeld de aansturing van Hoogspanningsschakelaars of uw DC motor aangedreven toepassing of weerstandsrem.

 

Deze DC voedingspanelen die ook ingezet kunnen worden als industriële UPS, zijn maatwerk, de primaire inputspanning en de outputspanningen met de gewenste maximale stroom worden bepaald. Daarnaast wordt deze stroom op een busbar aangeboden met diverse spanningsgroep MCCB aftakkingen. De gewenste autonomie bij netspanningsuitval en gewenste redundantie wordt met u doorgesproken.

 

Wij vertegenwoordigen ook in dit gamma A-merk fabrikanten als Eltek, Efore, Eaton en Delta. Iedere fabricaat kent zijn beste inzetmogelijkheid afhankelijk van het type project en met name ook de gewenste koeltechniek van de omvormers en rectifiers (convectie gekoeld / ventilator gekoeld) i.c.m. de benodigde IP beschermingsgraad.

 

Neem contact met ons op met uw projectvraag. Wij zullen er alles aan doen om u een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden. Hieronder enkele voorbeelden van DC panelen voor uw indruk.

Industriele DC systemen 24 48 230V met UPS functie 3 MobileIndustriele DC systemen 24 48 230V met UPS functie 2 MobileDC systeem Gelijkrichter 110VDC Mayr MobileDC systeem Gelijkrichter 110VDC MobileBA Noodverlichtingpaneel CG1 Mobile